Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕλλάδαΌσο υπάρχουν άνθρωποι...

Όσο υπάρχουν άνθρωποι…

- Advertisement -

Όταν η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μετουσιώνει το νόημα της ύπαρξής της! Η εταιρεία MBC, το AVATON & η ιστορία του νεαρού Θοδωρή.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τα δυσδιάκριτα όρια μεταξύ του ανθρωπισμού, την πίστη σε αξίες, οράματα & τον άκρατο εγωκεντρισμό, που η ανθρώπινη υπόσταση γίνεται μόνο το όχημα για την διεκπεραίωση στόχων, χωρίς το όποιο ηθικό υπόβαθρο, σε αυτή την εποχή, υπάρχουν ενέργειες που κάνουν τη διαφορά, αποτελώντας το ανάχωμα στην ολιστική κατρακύλα της κοινωνίας μας, αλλά και την ελπίδα ότι δεν έχουν χαθεί όλα. Μια τέτοια ενέργεια, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση είναι η κίνηση της εταιρείας MBC και του AVATON να αναλάβουν τις σπουδές του Θοδωρή από τον “Φάρο του Κόσμου”.

Την ιστορία του 19χρονου σήμερα Θοδωρή και την στήριξης της MBC και του AVATON θα την διαβάσετε παρακάτω στο δημοσίευμα  του news247.gr. Η ενέργεια ωστόσο αυτή στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σημειώνει το “δει γενέσθαι” προκειμένου οι στόχοι και οι επιδιώξεις περί εταιρικής προσφοράς να αγγίζουν ουσιαστικά την κοινωνία μας.

Διαβάστε το δημοσίευμα του News247.gr

- Advertisement -

Η εταιρεία MBC και το AVATON στηρίζει έμπρακτα τον Φάρο του Κόσμου και γίνεται υποστηρικτής του έργου του Πατέρα Αθηναγόρα στηριζοντας την υποτροφία του Θοδωρή Λουκατάρη στην Αμερική.

Το νερό AVATON, αγνό και καθαρό, πηγάζει εδώ και αιώνες από την αρτεσιανή πηγή της Μοναστικής Πολιτείας του Αγίου Όρους το οποίο αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Το νερό είναι τόσο μοναδικό όσο ο τόπος που το γέννησε. Τις προηγούμενες εβδομάδες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας AVATON WATER κος Δημήτριος Μπαμπακος, συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ, επισκέφθηκαν την δομή “Φάρο του Κόσμου” στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τον δεκαεννιαχρονο σήμερα Θεόδωρο Λουκατάρη.

Ένα παιδί των φαναριών που στα πέντε του μόλις έτη, χτύπησε αθώα το τζάμι του Πατέρα Αθηναγόρα στα φανάρια των ΚΤΕΛ. Έκτοτε, με την συμβολή του Πατέρα Αθηναγόρα ο μικρός Θοδωρής κατάφερε να πάει στον “Φάρο του κόσμου” και να εγγραφεί επιτυχώς στο σχολείο. Πέρυσι μάλιστα σημείωσε μεγάλη επιτυχία λαμβάνοντας μερική υποτροφία στο Elmhurst University στο Σικάγο. Όμως, τα δίδακτρα του συγκεκριμένου πανεπιστημίου ανέρχονταν σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, ποσό που δεν μπορούσε να καλύψει εξ ολοκλήρου η μερική υποτροφία.

Έτσι, η εταιρεία MBC, πιστή στις αξίες της στον σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και κυρίως στην μόρφωση των νέων, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Πατέρα Αθηναγόρα και ανέλαβε το κόστος των διδάκτρων της φοίτησης του νεαρού Θοδωρή. Ο Φάρος του Κόσμου εδώ και πολλά χρόνια με την αγάπη και την καθημερινή φροντίδα του Πατέρα Αθηναγόρα, φωτίζει τον δρόμο των νέων ανθρώπων βοηθώντας τους να εκπληρώσουν τα όνειρα τους μέσω της εκπαίδευσης.

Τα παιδιά του Φάρου του κόσμου αποδεικνύουν ότι είναι ικανά να σπουδάσουν , να δουλέψουν και να ζήσουν μια ισότιμη ζωή με αξιοπρέπεια. Η MBC και το νερό AVATON στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει την προσπάθεια αυτή για μια κοινωνία με σεβασμό, ταπεινότητα, ήθος, εντιμότητα και πάθος για ένα καλύτερο αύριο

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ