Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΘρησκείεςΕπίσκεψη Ελπιδοφόρου στον Παναμά

Επίσκεψη Ελπιδοφόρου στον Παναμά

- Advertisement -

Τη σημασία του διαθρησκειακού διαλόγου αλλά και τους άρρηκτους δεσμούς με τη δραστήρια ελληνική κοινότητα θα υπογραμμίσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στον Παναμά.

Η ατζέντα της Πέμπτης περιλαμβάνει το Θεολογικό Φόρουμ στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Σάντα Μαρία Λα Αντίγκουα, όπου ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος θα μιλήσει για θέματα σχετικά με τη θρησκευτική ελευθερία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Αργότερα το ίδιο βράδυ, θα είναι επίτιμος προσκεκλημένος σε δείπνο που θα παραθέσει ο Επίτιμος Πρόξενος της Ελληνικής Δημοκρατίας στον Παναμά, κ. Σπύρος Σκληρός-Αθανασόπουλος.

Την Παρασκευή, ο Αρχιεπίσκοπος θα ξεναγηθεί στο κανάλι του Παναμά, όπου θα επισκεφθεί το City of Knowledge Foundation. Το Σάββατο θα παραβρεθεί στη Θεία Λειτουργία στην Σάντα Μαρία Λα Αντίγκουα, για τον εορτασμό της προστάτιδας του Παναμά. Την Κυριακή ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία στον Ελληνικό Ορθόδοξο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Την τελευταία ημέρα της επίσκεψής, τη Δευτέρα, ο Αρχιεπίσκοπος θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο Atenea, ένα τοπικό Ελληνικό Σχολείο, όπου θα πραγματοποιήσει Μνημόσυνο προς τιμήν του ιδρυτή του και θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους μαθητές.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ