Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕιδήσειςH 104η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

H 104η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

- Advertisement -

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών «Ασκληπιός» διοργανώνει την 104η ετήσια χοροεσπερίδα του, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 8 μ.μ. στο Towers On The Green (272-48 Grand Central Parkway, Floral Park, NY 11005).

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς είναι ο εκ Λάρισας συμπατριώτης μας, Διευθυντής του Χειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου του Mount Sinai of Queens, Παναγιώτης Μανώλας. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Παναγιώτης Μανώλας έχει τιμηθεί δυο φορές με το Βραβείο του Κογκρέσου των ΗΠΑ (1996-2001) για τις έρευνές του για τον καρκίνου του μαστού, καθώς και με το βραβείο από το Queens Women's Association για την παροχή ιατρικής περίθαλψης του μαστού σε γυναίκες το 2001. Από το 2002 μέχρι και σήμερα, συγκαταλέγεται στους καλύτερους χειρουργούς των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και ένας από τους καλύτερους γιατρούς της Νέας Υόρκης,

Η εφημερίδα New York Times τον αποκάλεσε Super Doc του 2008. Ομιλεί πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ισπανικά και Ιταλικά).

Η ετήσια χορεσπερίδα του συλλόγου μας περιλαμβάνει sit-down dinner, open bar καθόλη την διάρκεια της βραδιάς, ζωντανή μουσική από τους "Golden Greeks" με τραγουδιστή τον Θεσσαλό κ. Λάζαρο Παρασκευά, και λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα, με πρώτο πρώτο ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής για Ελλάδα, δωρεά των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Η Είσοδος είναι $60 για ενήλικες, δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Σάκη Καραγιαννάκη στο 718-726-8261 και Απόστολο Σκοτίδα στο 646-201-3884.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ