Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑναλύσειςΕπανεξετάζοντας τη συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς του '77 και το θέμα της διζωνικής δικοινοτικής...

Επανεξετάζοντας τη συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς του ’77 και το θέμα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας

- Advertisement -

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στα πλαίσια της προσπάθειας για διατήρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και με αφορμή την επέτειο της συμφωνίας Μακαρίου-Ντενκτάς της 12ης Φεβρουαρίου του ’77, το Παγκύπριο Εθνικολαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΠΕΑΜ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Επανεξετάζοντας τη συμφωνία  Μακαρίου-Ντενκτάς του ’77 και το θέμα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας». Στην εκδήλωση θα γίνει και παρουσίαση ηχητικών και οπτικών ντοκουμέντων σε σχέση με το θέμα.

- Advertisement -

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυο ενότητες του θέματος, μια με τίτλο  «Συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς: εξελίξεις και διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία» για το οποίο θα μιλήσει ο κ. Λουκής Λουκαϊδης, πρώην δικαστής του Ε.Δ.Α.Δ., δικηγόρος, και μια με τίτλο «Η συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς του ’77 μέσα από τα συγγράμματα του Ραούφ Ντενκτάς» για το οποίο θα μιλήσει ο κ. Χρίστος Ιακώβου, διευθυντής Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ.)

Ημέρα εκδήλωσης: Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 7.30 μ.μ.

- Advertisement -

Χώρος: Αίθουσα Τελετών Ιδρύματος Εθνάρχου Μακαρίου Γ΄ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν η Α. Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄ και ο Αρχηγός της Αντίστασης κ. Μίκης Τεμβριώτης.

Στην εκδήλωση, που θα τελεί υπό την προστασία του Μακαριωτάτου, θα συμμετέχουν η Αδούλωτη Κερύνεια και η ΄Ενωση Αγωνιστών Πάφου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ