Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕιδήσεις230 άτομα τραυματίστηκαν σε διαδήλωση στο Πακιστάν

230 άτομα τραυματίστηκαν σε διαδήλωση στο Πακιστάν

- Advertisement -

Περισσότεροι από 230 άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες το βράδυ στις συγκρούσεις, που ξέσπασαν στο Ισλαμαμπάντ, ανάμεσα σε αστυνομία και αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.

Οι διαδηλωτές αποπειράθηκαν χθες να πολιορκήσουν την κατοικία του πρωθυπουργού βρίσκοντας απέναντί τους την αστυνομία που «απάντησε» με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και πλαστικές σφαίρες.

«Εχουμε κάνει εισαγωγή 164 τραυματιών, περιλαμβανομένων δύο ατόμων που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ουάσιμ Χαουάτζα, εκπρόσωπος του νοσοκομείο PIMS του Ισλαμαμπάντ, ενώ για 70 τραυματίες που νοσηλεύονται εκεί έκανε λόγο το νοσοκομείο του Polyclinic.  

- Advertisement -

Διαδηλώνουν για να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός

Χιλιάδες υποστηρικτές του Ιμράν Χαν, ενός πρώην παίκτη του κρίκετ ο οποίος έχει κατέβει στην πολιτική και είναι έντονα εθνικιστής, καθώς και του Ταχίρ ουλ Κάντρι, ενός πνευματικού ηγέτη που ζει στον Καναδά, διαδηλώνουν καθημερινά από την 15η Αυγούστου στην πρωτεύουσα του Πακιστάν απαιτώντας να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός Ναουάζ Σαρίφ, τον οποίο η αντιπολίτευση κατηγορεί για εκλογική νοθεία.

Νωρίτερα χθες, ο Σαρίφ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ