Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΠολιτικήΚονή σύσκεψη του Νίκου Παππά με υπουργούς της Αιγύπτου

Κονή σύσκεψη του Νίκου Παππά με υπουργούς της Αιγύπτου

- Advertisement -

Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Αρχαιοτήτων της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου του Υπουργού ΨΗΠΤΕ του Νίκου Παππά με Υπουργούς της κυβέρνησης της χώρας


Ο Νίκος Παππάς βρίσκεται στο Κάιρο της Αιγύπτου προκειμένου να συμμετάσχει τριμερή διυπουργική συνάντηση και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για την Ίδρυση Εκπαιδευτικού Τεχνολογικού Κέντρου CEG.

Στο Υπουργείο Αρχαιοτήτων πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ευρεία σύσκεψη του Υπουργού ΨΗΠΤΕ Νίκου Παππά με Υπουργούς της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου. Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχαν οι Υπουργοί: Αρχαιοτήτων Χαλέντ Ελ Ανάνι, Πολιτισμού Χέλμι Ελ Ναμνάμ, Τουρισμού Γεχία Ρασέντ, Επικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφοριών Γιάσερ Ελ Κάντι. και Έρευνας και Τεχνολογίας κα Μέρβατ Τάχα.  Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τον Τουρισμό Σαχάρ Ταλάτ Μουστάφα και ο Κυβερνήτης του Νοτίου Σινά Χαλέντ Φούντα.

Το ταξίδι του Υπουργού ΨΗΠΤΕ Νίκου Παππά στο Κάιρο συνοδεύουν οι: Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλης Μαγκλάρας, Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Γιώργος Φλωρεντής καθώς και ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κάιρο Μιχάλης Διάμεσης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ