Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕλληνισμός ΔιασποράςΟ Νίκος Παππάς κοντά στην ελληνική παροικία της Αιγύπτου

Ο Νίκος Παππάς κοντά στην ελληνική παροικία της Αιγύπτου

- Advertisement -

Συνάντηση με του Υπουργού με την Ελληνική Παροικία της Αιγύπτου στην Ελληνική Πρεσβευτική Κατοικία στο Κάιρο


Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, παραβρέθηκε σε δεξίωση που παρατέθηκε στην Ελληνική Πρεσβευτική Κατοικία στο Κάιρο της Αιγύπτου, από τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο, κύριο Μιχάλη Διάμεση.

Στην δεξίωση επίσης παραβρέθηκαν: ο Υπουργός Αρχαιοτήτων της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Χαλέντ Ελ Ανάνι, ο Καθηγούμενος και Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός, ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Μητροπολίτης Μέμφιδος Κύριος Νικόδημος, εκπρόσωποι των Ελληνικών Κοινοτήτων και Συλλόγων Καΐρου και Αλεξανδρείας, καθώς και Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αίγυπτο. Ο πρέσβης Μιχάλης Διάμεσης ευχαρίστησε το Νίκο Παππά για την επίσκεψή του και τόνισε «τη σημασία της για την Ελληνική Παροικία της Αιγύπτου». Από την πλευρά του ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς ευχαρίστησε από καρδιάς για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία της Αιγυπτιακής κυβέρνησης και στάθηκε «στο παράδειγμα ενότητας και αλληλεγγύης που δίνουν οι Ελληνικές Κοινότητες της Αιγύπτου στους απανταχού Έλληνες, καθότι παραμένουν μια λαμπρή κοιτίδα Ελληνισμού».

 

- Advertisement -

Ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Κάιρο Μιχάλης Διάμεσης και ομιλών από το βήμα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ