Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΤι φέρνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα Funds;

Τι φέρνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα Funds;

- Advertisement -

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν πως οι εκλογές δεν θα αργήσουν πολύ, γιατί η κυβέρνηση δεν θα αντέξει το πολιτικό κόστος.

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Η αλήθεια είναι πως πολλοί αναρωτιούνται προς τι η ταχύτητα που η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου εξέδωσε την απόφασή της για τα κόκκινα δάνεια.

Πολύ περισσότερο καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως το κόστος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι πολύ σημαντικό.

- Advertisement -

Πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας» επιμένουν πως το Μαξίμου δεν έπραξε τίποτε παρασκηνιακά προκειμένου να εμποδίσει τη γρήγορη έκβαση της απόφασης – το αντίθετο μάλιστα.

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως το Μαξίμου επιθυμούσε τη γρήγορη απόφαση της Ολομελείας του Αρείου Πάγου – και μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση – προκειμένου να ελπίζει ότι θα λάβει την επενδυτική βαθμίδα ή, έστω, ένα νεύμα για αυτή, πριν τις εκλογές.

Ανεξαρτήτως, πάντως, αυτού, η κυβέρνηση πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αντέξει το κόστος των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ιδίως με την έκταση που λαμβάνει το θέμα.

Πολιτικοί παρατηρητές, μάλιστα, εκτιμούν πως η απόφαση του Αρείου Πάγου φέρνει πιο κοντά τις κάλπες, θεωρώντας πως η 9η Απριλίου καθίσταται πλέον όντως το φαβορί για τη διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών, με τις πιθανότητες για τον Μάιο να μειώνονται αισθητά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ